Dieselkauppa.com on Hill Street Blues Oy:n  (Y-tunnus: 2585795-9) omistama ja ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä on Dieselkauppa.com. Tuotteet toimittaa Dieselkauppa.com. Asiakas voi valita tuotteen / tuotteiden toimitustavaksi Postin tai Matkahuollon, sekä myös noudon Tervosta. Mikäli toimitustavaksi valitaan nouto, tulee se valita tilausta tehdessä, ja sopia noudon ajankohdasta puhelimitse etukäteen.

Seuraavia toimitusehtoja sovelletaan Dieselkauppa.com verkkokaupan ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Dieselkauppa.com pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja, jotka asiakas hyväksyy tilausta tehdessään.

Dieselkauppa.com ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Dieselkauppa.com verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Dieselkauppa.com ei kohtuudella voi voittaa. Dieselkauppa.com on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä

Dieselkauppa.com myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäiselle yksityishenkilölle ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaille Suomen rajojen sisäpuolella. Yllä mainitussa kaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä toimitusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat yksityishenkilön oikeuksia siitä, mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty. Dieselkauppa.com myy lisäksi tuotteita yrityksille ja jälleenmyyjille, joille voidaan heidän pyynnöstä myöntää maksutavaksi lasku.

Vaihtotuotteiden, kuten vaihtopumppujen ja vaihtosuuttimien toimitusaika voi olla maksimissaan 10 vuorokautta. Toimitusaika on tilauksen saapumisen ja tuotteiden lähettämisen välinen aika. Olemme asiakkaaseen yhteydessä etukäteen mikäli toimitusaika on edellä mainittua pitempi. Palautettavilla vanhoilla tuotteilla kuten asiakkaan vanhoilla suuttimilla ja ruiskutuspumpu(i)lla on 14 vuorokauden palautusaika uusien tuotteiden saapumisesta. Palauttamatta jätetyistä suuttimista veloitetaan 50€ / suutin ja ruiskutuspumpuista 400€ / ruiskutuspumppu. Mikäli pidemmälle palautusajalle on tarvetta, tulee siitä sopia Dieselkauppa.comin kanssa etukäteen ennen tuotteiden tilaamista.

Dieselkauppa.com tai sen käyttämät jälleenmyyjät eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilaajan saatua Dieselkauppa.com verkkokaupan toimittaman tilausvahvistuksen.