Rivipumput

Näytetään tulokset 1–16 / 32

Meiltä löydät Suomen kattavimman rivipumppujen valikoiman vanhempiin traktoreihin ja työkoneisiin yli 300 pumpun varastosta. Verkkokaupassamme on tällä hetkellä näkyvissä pääasiassa Simms’n, CAV:n ja Motorpalin pumppuja, mutta hyllyssä odottaa täyskunnostusprosessiaan arviolta 70 Boschin valmistamaa pumppua ainakin David Brown 1210:een, Deutziiin, Fiatiin, Scaniaan, Valmetiin, Volvoon ja Åkermaniin.

Tuomme rivipumppujen osien lisäksi maahan tehdasuusia alkuperäisiä Motorpalin pumppuja toimitusmyyntinä, joten mikäli tarvitset mihin tahansa Ursuksen tai Zetorin malliin uuden ruiskutuspumpun, ota yhteyttä niin teemme sinulle hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen tarjouksen. Simms’n ja CAV:n rivipumppujen osalta uskallamme sanoa meillä olevan Suomen ylivoimaisesti laajin valikoima. Esimerkiksi 50-luvun alkupuolelta olevia CAV BPE-pumppuja löytyy eri merkkisiin veteraanikuorma-autoihin, samoin Harmaa-Fergusonin, IH 250:n ja ensimmäisten David Brownien traktorimalleihin. Simms SPE- / Minivac-pumppuja Nuffieldin ja Fordsonien eri malleihin kunnostamme kuukausittain. Fordin ja Valmetin 60-, 70- ja 80-lukuisiin moottoreihin löytyy kymmeniä 3-, 4- ja 6-sylinteristen pumppuja, löytyypä valikoimastamme jopa harvinaisia Perkinsin V8:n rivipumppuja puolenkymmentä. Valikoiman kruunaa esim. Jyry-Sisuissa käytetyt Majormecin pumput.

Vaihtopumppujen toimittamisen lisäksi korjaamme ja huollamme päivittäin asiakkaiden omia ruiskutuspumppuja. Meillä on hyllyssä koko ajan rivipumppujen elementit, laakerit, tiivisteet ym. kunnostuksessa tarvittavat varaosat, jolloin kunnostus voidaan toteuttaa hyvin nopeallakin aikataululla. Käy tutustumassa toteutuneisiin kunnostuskertomuksiin kuvineen sosiaalisen median sivuillamme.

Ota yhteyttä mikäli tarvitset pumpullesi ammattitaitoisen ja edullisen huollon, tai ellet löydä etsimääsi tuotetta. Yhteydenotto tapahtuu näppärimmin alla olevalla tuotekyselykaavakkeella.

Etkö löytänyt etsimääsi? - Jätä yhteystiedot niin tarkistamme onko tuotetta saatavilla