Vaihtosuuttimet

Näytetään tulokset 1–16 / 36

Vaihtosuuttimet ovat aikaa säästävä ja koneen käyttöastetta merkittävästi parantava vaihtoehto, koska ennakkoon toimitettu vaihtosuutin mahdollistaa koneen olevan pois käytöstä vain suuttimien vaihdon ajan. Ei turhaa odotusta. Vaihtosuuttimien mukana tulee kaikki asennuksessa tarvittavat oheistarvikkeet. Vaihtosuuttimissa on itse maahantuomamme suutinkärjet. Samoja suutinkärkiä myymme yksityisasiakkaiden lisäksi kymmenille dieselkorjaamoille, merkkihuoltoa suorittaville yrittäjille sekä muille auto- ja konekorjaamoille, mikä kertoo vaihtosuuttimissa olevien suutinkärkien laadukkuudesta.

Tarjontamme pääpaino on traktoreiden suuttimissa, mutta työkoneisiin ja jonkin verran myös kuorma-autoihinkin löytyy vaihtosuutinta, veneilijöitä unohtamatta. Monet työkoneiden ja kuorma-autojen suuttimet ovat samoja keskenään pienin erotuksin kuten erilaisella suutinkärjellä ja avautumispaineella, mikä on tarjonnan kannalta hyvä asia. Tarjoamme myös tehonnostoon ja viritykseen sopivia vaihtosuuttimia kaikkine oheistarvikkeineen toistaiseksi ainoana toimijana Suomessa.

Saamme viikoittain kyselyjä 2000-luvun henkilö- ja pakettiautojen suuttimien vaihtosuuttimiin, suutinhuoltoon ja suutinkärkiin liittyen, mutta näitä tarjontamme ja valikoimamme ei valitettavasti kata.

Vaihtosuutinvalikoimamme kasvaa lähes kuukausittain ostettujen ja vaihdossa osamaksuna otettujen suutinrunkojen myötä, joten käyhän aika ajoin katsomassa löytyykö valikoimastamme vaihtosuuttimet tarpeeseenne. Vaihtosuuttimien lisäksi valikoimassamme on täysin uusia ja käyttämättömiä suuttimia joita myydään suoralla kaupalla tai vanhat suuttimet vaihdossa ottaen.  Näiden ns. tehdasuusien – ja tarvittaessa asiakaskohtaisesti räätälöityjen suuttimien osuus tulee tulevaisuudessa kasvamaan. Ota yhteyttä mikäli et löydä etsimääsi tuotetta valikoimastamme. Yhteydenotto tapahtuu näppärimmin alla olevalla tuotekyselykaavakkeella.

Etkö löytänyt etsimääsi? - Jätä yhteystiedot niin tarkistamme onko tuotetta saatavilla